Voetnootje 38

Nummer [38] is net als Pi Plus – ons uniek, irrationeel geval – alweer een hoogst uitzonderlijk – (bijna) magisch – en speciaal getal. Het Voetnootje had wellicht zin in een buitenpretje* want het is op een  verdwenen in de marge tussen pagina’s 34 en 35 van Lijsternestblad No. 01. Heeft het zich misschien als voorspel van de ‘Sole Mio’ Potluck Picknick ergens in de hoorspeltuin* van ‘t Lijsternest verstopt? Aangezien haar eigenaardende* raadselachtigheid pas hier – als (intentioneel?) Schoonheidsfoutje – aan ‘t zonlicht kwam, zou ‘nummer 38’ nog maar eens een ‘missing link’ kunnen zijn in onze queeste naar dé ultieme combinatie voor ‘t winnen van ‘t Grootste Lot (> Bb. 00: 28). Help jij ons zoeken? Wie wonderzoekt die wind*!

Eerder verschenen in Vrijsluiter No. 01, mei 2022: p. 20.


TAGS