Word vriend

In 2021 en 2022 publiceerden we Blauwblad: een rijkelijk geïllustreerde en zorgvuldig vormgegeven reeks brochures op een handzaam A6-formaat. Via Blauwblad communiceerden we over onze projecten en (schrijf-)residenties. Wie vriend van het Blauwhaus werd en zich abonneerde, hielp de kost voor drukwerk en postzegels schragen* en ontving Blauwblad in de brievenbus. Deze publicaties werden per jaargang gebundeld en zijn ook nog te koop in onze webwinkel.

Inmiddels hebben we besloten om een punt te zetten achter de Blauwbladreeks maar voor onze ‘vrienden’ schudden we wel ‘ik en weet niet wat’ anders en minstens even lek-ker uit onze hoge hoed. Verze vruchten, postkaarten, een nieuw boekje..? #TimeWillTell

Word daarom post-, sier- of prijsduif en steun het Blauwhausproject om onze verrassingen in je brievenbus te (blijven) verzamelen:

Vriendschapsformules 2023

25 € – Postduif 
Basisabonnement voor enkele verrassingen

50 € – Sierduif
Abonnement met allure en extra’s

75 € – Prijsduif
Steunabonnement met extra’s én krachtige poster (beperkte oplage)

Betalen kan via overschrijving naar rekeningnummer BE55 7390 1316 7244 op naam van Wim Wauman met vermelding van uw adres of via aankoop van de gekozen formule in de webshop.